SIGNALIZATORIAI PRO

Kodas:

65,00 €
Su mokesčiais
KOMPLEKTAS / 3 + 1 
Kiekis

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Elektroninių signalizatorių komplektas 3 + 1 

Kiekvienam dugnine meškere žvejojančiam žvejui reikalingas įrankis - signalizatorius. Siūlome visą rinkinį - 3 signalizatoriai kartu su beviele racija. Komplektas su dėžute bei paminkštinimais viduje. Racija bevielė, kurioje rasite 3 mygtukus su skirtingomis funkcijomis. 

  • V mygtuko funkcija - Galima reguliuoti racijos garsą, kuomet ateina signalas iš signalizatoriaus. 4 skirtingų garso lygių. Taip pat ties penktu paspaudimu išsijungia arba įsijungia pačios racijos vibracijos rėžimas.

  • Įjungimo ir išjungimo mygtukas

  • T - tonui skirtas mygtukas, kurį paspaudus galėsite išsirinkti Jums tinkantį garso toną.

Patys signalizatoriai turi keturias funkcijas - Tono reguliavimą, garso reguliavimą, įjungimą ir išjungimą bei jautrumą. Signalizatoriuose galima reguliuoti 4 skirtingus tonus, 4 skirtingus jautrumo lygius bei 5 garsumo lygius. Galima visiškai užtildyti signalizatorių ir palikti tik šviečiančią LED lemputę, pasirinkti visiškai nejautrų rėžimą, kuomet yra didelis vėjas ar žvejojama žolėtame vandens telkinyje, kad signalizatorius reaguotų tik į kibimą ir išvažiavimą.

Signalizatoriuose naudojamos baterijos po vieną 9V bateriją, racijoje - trys AAA 1.5V baterijos. Funkcijų aprašymas instrukcijoje, kuri yra komplektacijoje.

Specifinė nuoroda